Zegenoordtijdelijk tbv ZegenoordZegenoordZegenoordZegenoordZegenoord
  • facebook_zegenoord

Zegenoord

 

Nieuws!

Met ingang van 27 september 2021 beschikt Zegenoord over een Green Key ZILVER label.

De afgelopen maanden zijn we druk in we weer geweest om het beheer van Zegenoord op tal van punten in kaart te brengen en aan te passen. Dat heeft geleidt tot een Green Key ZILVER label en daar zijn we best trots op!

U weet nu dat Goed Kamp(eren) met de luxe van eenvoud, getoetst is aan een internationale standaard die Green Key heet. En natuurlijk zijn we op weg naar het GOUD.

 

 

Zegenoord heeft twee extra douches.

Lekker warm douchen om u meer comfort te bieden en kortere wachttijden in het hoogseizoen.

We maken nu plannen om tijdens de komende winterstop '21 - '22 een nieuw toiletgebouw te bouwen met mindervalidenruimte. Verder willen we het huidige hoofdgebouw met kantoortje en wasruimte een opfrisser te geven. Dan kunnen we straks weer jaren vooruit en we blijven de regel hanteren, 'Goed Kamp(eren) met de luxe van eenvoud'.

 

 

 

 

Ook in 2022 kunt u genieten op Zegenoord.

Zegenoord ligt in de Loenermark nabij Loenen op de Veluwe. Het terrein bestaat uit twee verrassend grote grasvelden te midden van het bos. Wellicht hoort u 's nachts in het bos de wilde zwijnen en dassen rondscharrelen, de vogels laten zich horen. U kunt genieten van mezen, boomklevers, spechten en een enkele raaf, uil of buizerd. Wanneer u Zegenoord verlaat, staat u direct in het bos. Ideaal voor een avond- of ochtendwandeling. Het dorp Loenen ligt op ca. 10 minuten wandelen van ons kampeerterrein. U vindt daar o.a. een supermarkt, fietsenmaker (verhuur), horeca, e.d.

De Loenermark zelf is het grootste aaneengesloten natuurgebied van de Veluwe met uitgestrekte bossen en golvende heidevelden, in beheer bij Geldersch Landschap & Kasteelen.

Zegenoord is een erkend Natuurkampeerterrein. Hetgeen betekent, dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op Zegenoord is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€15,95) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl.

Huisdieren: Alleen hulphonden zijn toegestaan.

Campers en caravans met tandemas zijn in verband met schade aan onze grasmat niet toegestaan. De maximale opbouwlengte voor caravans en campers is 7.00 m i.v.m. brandveiligheid. Voor de overige kampeermiddelen geldt: van harte welkom!

Een kampeerplaats reserveren kan met de volgende link: RESERVEREN