Zegenoordtijdelijk tbv ZegenoordZegenoordZegenoordZegenoordZegenoord
 • facebook_zegenoord

Zegenoord

 

Beste kampeerder,

Zegenoord is weer open. Meer dan zestig (60!) vrijwilligers ontvangen u graag op ons kampeerterrein gelegen aan een van de flanken van de Loenermark op de Veluwe.

 


Nieuw! Zegenoord heeft twee nieuwe douches extra.


Lekker warm douchen in de nieuwe douches om u meer comfort te bieden, voor nu in het voorjaar en kortere wachttijden in het hoogseizoen.

We maken nu plannen om tijdens de komende winterstop '21 - '22 een nieuw toiletgebouw te bouwen met mindervalidenruimte. Verder willen we het huidige hoofdgebouw met kantoortje, werkruimte en wasruimte een opfrisser te geven. Dan kunnen we straks weer jaren vooruit en we blijven de regel hanteren, 'Goed Kamp(eren) met de luxe van eenvoud'.


 

 

Corona blijft ons helaas vergezellen. Dit zijn de spelregels voor Zegenoord:

 • Blijf thuis als u ziek bent.
 • Blijf thuis tot u de testuitslag weet.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Was vaker uw handen.
 • Maak zoveel mogelijk gebruik van uw eigen sanitair.
 • Houd u aan de routering op het terrein.
 • Speeltoestellen zijn in gebruik, ouders op 1,5 meter.
 • Aanwezigheid in de slechtweervoorziening of de kampvuurkuil is alleen toegestaan als u de coronaregels in acht neemt.
 • Wordt u tijdens uw verblijf ziek dan laat u zich testen, kom dan niet naar de receptie, maar BEL direct met de receptie 055-5052518 voor nader overleg.
 • Betalen alleen met PIN of iDeal.

! ! I.v.m. corona geldt voor alle kampeerders dus ook wandelaars en fietsers:

Reserveren is verplicht.

U voorkomt daarmee teleurstelling.


  Team Zegenoord wens u een prettig verblijf op ons kampeerterrein.

Meer informatie:  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-vakantie/op-vakantie-in-nederland 


 

Ook in 2021 kunt u genieten op Zegenoord.

Zegenoord ligt in de Loenermark nabij Loenen op de Veluwe. Het terrein bestaat uit twee verrassend grote grasvelden te midden van prachtige bossen. Wellicht hoort u 's nachts in het bos de wilde zwijnen en dassen rondscharrelen, de vogels laten zich horen. U kunt genieten van mezen, boomklevers, spechten en een enkele raaf, uil of buizerd. Wanneer u Zegenoord verlaat, staat u direct in het bos. Ideaal voor een avond- of ochtendwandeling. Het dorp Loenen ligt op ca. 10 minuten wandelen van ons kampeerterrein. U vindt daar o.a. een supermarkt, fietsenmaker (verhuur), horeca, e.d.

De Loenermark zelf is het grootste aaneengesloten natuurgebied van de Veluwe met uitgestrekte bossen en golvende heidevelden, in beheer bij Geldersch Landschap & Kasteelen.

Zegenoord is een erkend Natuurkampeerterrein. Hetgeen betekent, dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op Zegenoord is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€15,95) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl.

Huisdieren: Alleen hulphonden zijn toegestaan.

Campers en caravans met tandemas zijn in verband met schade aan onze grasmat niet toegestaan. De maximale opbouwlengte voor caravans en campers is 7.00 m i.v.m. brandveiligheid. Voor de overige kampeermiddelen geldt: van harte welkom!

Een kampeerplaats reserveren kan met de volgende link: RESERVEREN