Zegenoordtijdelijk tbv ZegenoordZegenoordZegenoordZegenoordZegenoord
 • facebook_zegenoord

Zegenoord

 

Beste kampeerder,

Zegenoord is open vanaf 1 april. We hebben met de Pasen 2021 weer veel rust- & ruimteliefhebbers een kampeerplaats kunnen bieden.

Nieuw! Op Zegenoord hebben we de afgelopen weken twee douches geïnstalleerd.

Lekker warm douchen in twee extra douches om onze gasten iets meer comfort te bieden voor nu in het voorjaar en kortere wachttijden in het hoogseizoen.

We maken nu plannen om tijdens de komende winterstop '21 - '22 een nieuw toiletgebouw te bouwen met mindervalidenruimte. Verder willen we het huidige hoofdgebouw met kantoortje, werkruimte en wasruimte een update geven. We kunnen straks weer jaren vooruit en we blijven de regel hanteren, 'Goed Kamp(eren) met de luxe van eenvoud'.

 


MEDEDELING:

U weet dat wij als vrijwilligersorganisatie het mogelijk maken om met veel vrijwillig beheerders het fijne kamperen in alle eenvoud en rust op onze terreinen Ruigenhoek en Zegenoord mogelijk maken. Ook een vrijwilligersorganisatie heeft wel eens behoefte aan een weekendje uit.

Dat weekend gaat plaatsvinden op 30 april vanaf 12:00u t/m zondag 2 mei 2021 ook om 12:00u. Zowel Zegenoord en Ruigenhoek zijn gedurende deze dagen GESLOTEN.

De stichting Goed Kamp hoopt dat u daar begrip voor hebt.


En verder...

We gaan er vanuit dat we nog niet van corona af zullen zijn en daarom geldt net als vorig  jaar:

 • Als u ziek bent blijft u thuis.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Was vaker uw handen.
 • Draag in het sanitairgebouw en de receptie een mondkapje.
 • Om het sanitair te ontlasten ontvangen we géén bezoekers.
 • Houd u aan de routering op het terrein.
 • Speeltoestellen zijn in gebruik, ouders op 1,5 meter.
 • Kinderen t/m 17 jaar onderling geen beperking, vanaf 13 jaar dient men wel 1,5 meter afstand te houden tot anderen vanaf 18 jaar.
 • Slechtweervoorziening is beperkt beschikbaar mits u de 1,5 meter regel handhaaft, of in gezinsverband bent.
 • De kampvuurkuil is beperkt beschikbaar i.v.m. corona.
 • Wordt u tijdens uw verblijf ziek en laat u zich testen, kom dan niet naar de receptie, maar BEL met de receptie 055-5052518 voor nader overleg.
 • Betalen alleen met PIN of iDEAL.

Attentie: voor alle kampeerders ook wandelaars en fietsers geldt

Reserveren is verplicht, ook voor trekkers !

U voorkomt daarmee teleurstelling !


 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 Het Team Zegenoord


 

Ook in 2021 kunt u genieten op Zegenoord.

Zegenoord ligt in de Loenermark nabij Loenen op de Veluwe. Het terrein bestaat uit twee verrassend grote grasvelden te midden van prachtige bossen. Wellicht hoort u 's nachts in het bos de wilde zwijnen en dassen rondscharrelen, de vogels laten zich horen. U kunt genieten van mezen, boomklevers, spechten en een enkele raaf, uil of buizerd. Wanneer u Zegenoord verlaat, staat u direct in het bos. Ideaal voor een avond- of ochtendwandeling. Het dorp Loenen ligt op ca. 10 minuten wandelen van ons kampeerterrein. U vindt daar o.a. een Spar-supermarkt, fietsenmaker (verhuur), horeca, e.d.

De Loenermark is het grootste aaneengesloten natuurgebied van de Veluwe met uitgestrekte bossen en golvende heidevelden en wordt beheerd door Geldersch Landschap & Kasteelen.

Zegenoord is een erkend Natuurkampeerterrein. Hetgeen betekent, dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op Zegenoord is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€15,95) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl.

Huisdieren: Alleen hulphonden zijn toegestaan.

Campers en caravans met tandemas zijn in verband met onze grasmat niet toegestaan. De maximale opbouwlengte voor caravans en campers is 7.00 m i.v.m. brandveiligheid. Voor de overige kampeermiddelen geldt: van harte welkom!

Let op:

Een kampeerplaats reserveren kan met de volgende link: RESERVEREN