ZegenoordZegenoordtijdelijk tbv ZegenoordZegenoordZegenoordZegenoord
  • facebook_zegenoord

Zegenoord

Genieten op Zegenoord

Ook in 2020 kunt u weer genieten op Zegenoord. Onlangs is er namelijk voor de komende jaren een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Geldersch Landschap & Kasteelen. Zegenoord ligt in de Loenermark nabij Loenen op de Veluwe. Het terrein bestaat uit twee verrassend grote grasvelden temidden van prachtige bossen. Wellicht hoort u 's nachts in het bos de wilde zwijnen en dassen rondscharrelen. Ook de vogels laten zich horen. U kunt genieten van mezen, boomklevers, spechten en een enkele raaf, uil of buizerd. Wanneer u Zegenoord verlaat, staat u direct in het bos. Ideaal voor een avond- of ochtendwandeling. Het dorp Loenen ligt op ca. 10 minuten wandelen van ons kampeerterrein. U vindt daar o.a. een Spar-supermarkt, fietsenmaker, horeca, e.d.

De Loenermark is het grootste aaneengesloten natuurgebied van de Veluwe met uitgestrekte bossen en golvende heidevelden en wordt beheerd door Geldersch Landschap & Kasteelen.

Zegenoord is een erkend Natuurkampeerterrein. Hetgeen betekent, dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op Zegenoord is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€15,95) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl. Huisdieren zijn niet toestaan. Dat geldt ook voor campers en caravans met tandemas in verband met onze grasmat. Maximale lengte campers 7.00m i.v.m. brandveiligheid. Voor de overige kampeermiddelen geldt: van harte welkom!

U kunt vanaf 1 januari 2020 een kampeerplaats reserveren, gebruik daarvoor de volgende link: RESERVEREN