ZegenoordZegenoordtijdelijk tbv ZegenoordZegenoordZegenoordZegenoord
  • facebook_zegenoord

Zegenoord

 

Beste Kampeerder,

De recente Noodverordening geeft u als gast weer ruimte om fijn te kamperen op Zegenoord.

ONS SANITAIR IS WEER OPEN.

De spelregels vanaf 15 juni 2020 op Natuurkampeerterrein Zegenoord zijn:

De slechtweervoorziening is beperkt beschikbaar en de kampvuurplaats als zijnde verzamelplaats is niet toegankelijk, omdat we op de kampvuurplaats de anderhalve meter afstand niet kunnen garanderen.

In de sanitairgebouwen hebben we waar nodig bescherming aangebracht om het risico van besmetting tegen te gaan.

De landelijke regelgeving omtrent corona is onverkort van toepassing op Natuurkampeerterrein Zegenoord zoals:

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Was vaker uw handen.
  • Houdt u aan de routering op het terrein.
  • Speeltoestellen zijn open, ouders op 1,5 meter.
  • Kinderen t/m 12 jaar onderling geen beperking.
  • Betalen alleen met PIN of iDEAL.

Attentie !

Reserveren is verplicht i.v.m. corona t/m 30 augustus.

Voorkomt teleurstelling.


https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Het beheerdersteam van Natuurkampeerterrein Zegenoord


 

Genieten op Zegenoord

Ook in 2020 kunt u weer genieten op Zegenoord. Voor de komende jaren is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Geldersch Landschap & Kasteelen.

Zegenoord ligt in de Loenermark nabij Loenen op de Veluwe. Het terrein bestaat uit twee verrassend grote grasvelden temidden van prachtige bossen. Wellicht hoort u 's nachts in het bos de wilde zwijnen en dassen rondscharrelen. Ook de vogels laten zich horen. U kunt genieten van mezen, boomklevers, spechten en een enkele raaf, uil of buizerd. Wanneer u Zegenoord verlaat, staat u direct in het bos. Ideaal voor een avond- of ochtendwandeling. Het dorp Loenen ligt op ca. 10 minuten wandelen van ons kampeerterrein. U vindt daar o.a. een Spar-supermarkt, fietsenmaker, horeca, e.d.

De Loenermark is het grootste aaneengesloten natuurgebied van de Veluwe met uitgestrekte bossen en golvende heidevelden en wordt beheerd door Geldersch Landschap & Kasteelen.

Zegenoord is een erkend Natuurkampeerterrein. Hetgeen betekent, dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op Zegenoord is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€15,95) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl. Huisdieren: Alleen hulphonden zijn toegestaan.

Campers en caravans met tandemas zijn in verband met onze grasmat niet toegestaan. De maximale opbouwlengte voor caravans en campers is 7.00 m i.v.m. brandveiligheid. Voor de overige kampeermiddelen geldt: van harte welkom!

U kunt een kampeerplaats reserveren, gebruik daarvoor de volgende link: RESERVEREN