ZegenoordZegenoordtijdelijk tbv ZegenoordZegenoordZegenoordZegenoord
  • facebook_zegenoord

Zegenoord

Belangrijke mededeling voor onze gasten:

In verband met Coronacrisis zijn onze terreinen Zegenoord en Ruigenhoek in elk geval tot 1 juni gesloten. Het is niet mogelijk om te reserveren, ook niet voor een latere datum. We zijn hiermee solidair aan het regeringsbeleid.

Het bestuur van de stichting Goed Kamp

 

Genieten op Zegenoord

Ook in 2020 kunt u weer genieten op Zegenoord. Onlangs is er namelijk voor de komende jaren een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Geldersch Landschap & Kasteelen. Zegenoord ligt in de Loenermark nabij Loenen op de Veluwe. Het terrein bestaat uit twee verrassend grote grasvelden temidden van prachtige bossen. Wellicht hoort u 's nachts in het bos de wilde zwijnen en dassen rondscharrelen. Ook de vogels laten zich horen. U kunt genieten van mezen, boomklevers, spechten en een enkele raaf, uil of buizerd. Wanneer u Zegenoord verlaat, staat u direct in het bos. Ideaal voor een avond- of ochtendwandeling. Het dorp Loenen ligt op ca. 10 minuten wandelen van ons kampeerterrein. U vindt daar o.a. een Spar-supermarkt, fietsenmaker, horeca, e.d.

De Loenermark is het grootste aaneengesloten natuurgebied van de Veluwe met uitgestrekte bossen en golvende heidevelden en wordt beheerd door Geldersch Landschap & Kasteelen.

Zegenoord is een erkend Natuurkampeerterrein. Hetgeen betekent, dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op Zegenoord is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€15,95) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl. Huisdieren zijn niet toestaan. Dat geldt ook voor campers en caravans met tandemas in verband met onze grasmat. Maximale lengte voor caravans en campers 7.00m i.v.m. brandveiligheid. Voor de overige kampeermiddelen geldt: van harte welkom!

U kunt vanaf 1 januari 2020 een kampeerplaats reserveren, gebruik daarvoor de volgende link: RESERVEREN