ZegenoordZegenoordtijdelijk tbv ZegenoordZegenoordZegenoordZegenoord
  • facebook_zegenoord

Zegenoord

Genieten Op Zegenoord

Ook in 2020 kunt u weer komen genieten op Zegenoord. Onlangs is er namelijk voor de komende jaren een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Geldersch Landschap & Kasteeelen.Zegenoord ligt in de Loenermark bij Loenen op de Veluwe. Het bestaat uit twee verrassend grote grasvelden temidden van prachtige bossen. Wellicht hoort u 's nachts de wilde zwijnen en dassen rondscharrelen in het bos en buiten de omheining. Ook de vogels laten zich horen. U kunt genieten van mezen, boomklevers, spechten en een enkele raaf, uil of buizerd. De Loenermark is het grootste aaneengesloten natuurgebied van de Veluwe met uitgestrekte bossen en golvende heidevelden en wordt beheerd door Geldersch Landschap & Kasteelen.

Wanneer u Zegenoord verlaat, staat u direct in het bos. Ideaal voor een avond- of ochtendwandeling. Het dorp Loenen ligt op ca. 10 minuten wandelen van ons kampeerterrein. U vindt daar o.a. een Spar-supermarkt, fietsenmaker, horeca, e.d.

Zegenoord is een erkend Natuurkampeerterrein. Hetgeen betekent, dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op Zegenoord is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€15,95) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op www.natuurkampeerterreinen.nl. Helaas kunnen we huisdieren niet toestaan. Dat geldt ook voor campers en caravans met tandemas in verband met onze grasmat. De maximale grootte van campers is 6.50 m vanwege het karakter van ons terrein. Voor alle overige kampeermiddelen geldt: van harte welkom!

U kunt van tevoren een kampeerplaats reserveren, gebruik daarvoor de volgende link: RESERVEREN